Vanka heeft altijd een zeer grote betrokkenheid gevoeld bij de mens en het milieu. Een gezonde en florerende leefomgeving draagt bij tot het welzijn van een ieder die wij een warm hart toedragen. Het aspect maatschappelijk verantwoord ondernemen staat daarom zeer hoog bij Vanka in het vaandel. Om deze reden zullen wij ons gaan verbinden aan diverse projecten waarbij wij een positieve bijdrage gaan leveren aan het milieu en de maatschappij. Binnenkort zullen wij nader kunnen toelichten welke projecten het hier betreft.

2 gedachten over “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)”

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.