Kijkend in het woordenboek zien wij onder andere de volgende omschrijving voor een Eigenheimer. “Een persoon die erg op zichzelf of eigenzinnig is”.  Het laat zich niet moeilijk raden hoe deze omschrijving tot stand is gekomen aangezien de Eigenheimer een aardappelras apart is.  Uniek van vorm met zijn diepe ogen en onderscheidend van smaak. Dit zeer kruimige ras is uitermate geschikt om te koken of om een heerlijke stamppot van te maken. Om deze reden is de Eigenheimer al vele jaren geliefd bij een grote groep aardappelconsumenten. De eerste Eigenheimers zijn inmiddels volgroeid en zullen naar verwachting eind september/begin oktober beschikbaar zijn.

3 gedachten over “Eigenheimer”

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.