Bewaar aardappelen te allen tijde koel, droog en donker. Dit advies is op vrijwel alle aardappelverpakkingen terug te vinden, maar denk er hierbij wel aan dat aardappelen nooit in de vrieskou bewaard kunnen worden. Dus nu de nachten weer kouder worden, het ijs dikwijls van de ramen moet worden gekrabd en de winterjassen van zolder zijn gehaald moeten uw aardappelen derhalve niet meer in uw onverwarmde schuur worden opgeslagen. Aardappelen die bevroren zijn (geweest) kunt u beter niet meer consumeren. Schadelijk voor de gezondheid is het niet maar de aardappelen veranderen van smaak en textuur.

3 gedachten over “Koning Winter”

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.